VE-INSTALLATØR OG MONTØR AF VEDVARENDE ENERGIANLÆG

VE-titlen såsom VE-installatør, VE-montør og VE-anlæg må kun bruges af autoriserede virksomheder, der gennem en uddannelse er godkendt til et eller flere af de fire VE-områder. Når du vælger en VE-installatørvirksomhed, sikrer du dig, at det er den mest kompetente virksomhed, der installerer din vedvarende energiløsning.

 

SOLCELLER

Solceller opfanger solens energi og omdanner den til el, som du kan bruge i din bolig. Når du bruger energien i det tidsrum, hvor den bliver produceret, er den gratis. Når anlægget producerer mere energi, end du bruger, bliver din el solgt til det kollektive elnet.

W. Zink A/S er autoriseret VE-installatør på alle områder, og kan vejlede, rådgive og installere den endelige løsning når det gælder om at Energioptimere.

Kontakt os, og få et godt tilbud. Vi laver også jeres ansøgning til EnergiNet i forbindelse med tilbudsgivning på solceller.

Der gives i øjeblikket et tilskud på 88 øre per KWh du producerer til elnættet.

 

LUFT TIL LUFT VARMEPUMPER

Luft til luft varmepumper udnytter energien i udeluften til at producere varme, som kan opvarme luften i din bolig. En Panasonic varmepumpe kan anvendes generelt og er særligt velegnet til helårsboligen og sommerhuse. Varmepumperne kan både anvendes til erstatning af eller som supplement til eksisterende varmekilde.

 

LUFT TIL VAND VARMEPUMPER

Luft til vand-varmepumpen virker ved at omdanne varmeenergien i udeluften til rumvarme og varmt brugsvand. Varmepumpen er forbundet med centralvarmesystemet i din bolig, der sørger for at forsyne dig med varme i radiatorerne, gulvvarmen og varmt vand i hanerne via varmtvandsbeholderen.

Panasonic luft til luft varmepump,
med indbygget avancerede luftrensesystem 

Panasonic luft til vand varmepumper er
udstyret med et innovativt lavenergisystem.