El-installationer til dig som privatperson

Du får kvalificeret med- og modspil på en bred vifte af el-opgaver. Vi giver overblik og giver dig mulighed for at vælge den løsning, der passer til netop dit behov.

 

W. Zink A/S viden siden 1947, står bag om ethvert projekt, og det er din sikkerhed for kvalitet og værdi.

RING 43 90 10 76

EL-INSTALLATIONER

Tryg og kompetent vejledning
for dig som privatkunde

NYBYG & RENOVERING

Din tværfaglige og rådgivende
samarbejdspartner

VARMEPUMPER

Få pakkepris for din optimale
varmepump og montering

LADESTANDER TIL DIN ELBIL

Smarte opladningsløsninger
til dit behov

BELYSNING

Optimering af alle lysinstallationer
i dit hjem har en enorm impact

ENERGIOPTIMERING

Grøn energi – analyser, overvåg
og styr dit energiforbrug

INTERNET

Installation og opsætning,
med hastighedsgaranti

ELSIKKERHED

Information og tilsyn af dine samlede el-installationer

UNDGÅ OVERRASKELSER VED NYBYG, TILBYG OG RENOVERING

Planering ved starten af et projekt er A og O og sparer dig for alt fra mangel på stikkontakter til at du ikke var bevidst om de seneste muligheder for energibesparing. Som din elektriker og sparringspartner ved nybyggeri, renovering og tilbygning sørger vi for, at el-arbejdet er gennemtænkt fra starten.

Aut. El-Installatør W. Zink A/S er specialister inden for området, og vi undersøger alting meget grundigt, for at kunne levere dig det bedste produkt. Vi dækker Greve og det meste og sjælland, men mangler du hjælp, så hjælper vi også dig uanset lokation.

Du kan altid regne med, at vi overholder de gældende regler på området, og du skal ikke sætte dig ind i, hvordan tingene hænger sammen, for det gør vi for dig. Vi har bred faglig viden om el installationer, og vi vægter service og professionalisme meget højt. Uanset om du skal have løst den lille eller store installationsopgave, så er vi klar til at klare opgaven.

Hos os er en aftale en aftale. Vi kommer til aftalt tid, og leverer altid vores elarbejde i absolut topkvalitet.

VE-INSTALLATØR OG MONTØR AF VEDVARENDE ENERGIANLÆG

VE-titlen såsom VE-installatør, VE-montør og VE-anlæg må kun bruges af autoriserede virksomheder, der gennem en uddannelse er godkendt til et eller flere af de fire VE-områder. Når du vælger en VE-installatørvirksomhed, sikrer du dig, at det er den mest kompetente virksomhed, der installerer din vedvarende energiløsning.

 

SOLCELLER

Solceller opfanger solens energi og omdanner den til el, som du kan bruge i din bolig. Når du bruger energien i det tidsrum, hvor den bliver produceret, er den gratis. Når anlægget producerer mere energi, end du bruger, bliver din el solgt til det kollektive elnet.

W. Zink A/S er autoriseret VE-installatør på alle områder, og kan vejlede, rådgive og installere den endelige løsning når det gælder om at Energioptimere.

Kontakt os, og få et godt tilbud. Vi laver også jeres ansøgning til EnergiNet i forbindelse med tilbudsgivning på solceller.

Der gives i øjeblikket et tilskud på 88 øre per KWh du producerer til elnættet.

 

LUFT TIL LUFT VARMEPUMPER

Luft til luft varmepumper udnytter energien i udeluften til at producere varme, som kan opvarme luften i din bolig. En Panasonic varmepumpe kan anvendes generelt og er særligt velegnet til helårsboligen og sommerhuse. Varmepumperne kan både anvendes til erstatning af eller som supplement til eksisterende varmekilde.

 

LUFT TIL VAND VARMEPUMPER

Luft til vand-varmepumpen virker ved at omdanne varmeenergien i udeluften til rumvarme og varmt brugsvand. Varmepumpen er forbundet med centralvarmesystemet i din bolig, der sørger for at forsyne dig med varme i radiatorerne, gulvvarmen og varmt vand i hanerne via varmtvandsbeholderen.

Panasonic luft til luft varmepump,
med indbygget avancerede luftrensesystem 

Panasonic luft til vand varmepumper er
udstyret med et innovativt lavenergisystem.