FÅ STYR PÅ HELE HUSET MED SMART-HOME LØSNINGER FRA IHC

Opnå større komfort og bedre sikkerhed ved tyveri, brand, gasudslip og vandlækager med IHC Smart Home løsninger i dit hjem.

Når du skal bygge nyt eller renovere dit hjem, bør du overveje dine elinstallationer nøje. Her har du mulighed for gøre dit hjem til et markant bedre sted at bo, nu og i fremtiden, med den rette teknologi.

IHC (Intelligent House Control) giver en intelligent forbindelse mellem alle husets elektriske funktioner. Det styres af en app-baseret løsning, der giver dig kontrol over boligens lysinstallationer, varme, ventilation og alarmer med din mobiltelefon, tablet eller computer. Resultatet er en lettere dagligdag og mindre energifråds, når lyset eksempelvis slukkes automatisk i de rum, du ikke befinder dig i. IHC sørger for at begrænse dit energiforbrug, til der hvor du har brug for det og hjælper dig reducere din el- og varmeregning.

Med IHC kan du kort:

  • Få en central styring af  tyveri-, røg- og vandlækagealarm
  • Styre dit hjems lys og indeklima med din mobil eller tablet
  • Få større tryghed i sommerhuset eller når du ikke er hjemme

Med et IHC-anlæg kan du altså forprogrammere lamperne, fyret eller andre elinstallationer såsom ventilation, alarmer og musikanlæg i dit hus, så de bliver styret automatisk. IHC-anlægget kommer som pakkeløsninger, så du fx kan vælge en grundpakke og forskellige tillægspakker.

Styr IHC via kontrolpanel og app

Du styrer IHC via et styringspanel – og du kan også styre det via en app på din telefon eller tablet. App’en koster ca. 250 kr. Du kan se mere om hvordan du styrer varmen med IHC på denne video – og se flere funktioner på linket med videoer nedenfor:

IHC® Wireless – Trådløse kontakter

Med IHC® Wireless kan nuværende kontakter nemt og elegant opdateres. IHC Wireless er trådløse kontakter. Den trådløse kontakt fungerer i bund og grund som almindelige kontakter.

Det særlige ved dem er, at de kommunikerer trådløst med hinanden som en fjernbetjening i et selvstændigt system, der fungerer uafhængigt af IHC-controlleren.

Kontakten er batteridrevet, og når man trykker på den, sender den signal til en stikkontakt, et lampeudtag eller et andet IHC Wireless-produkt, som modtager signalet og udfører den ønskede funktion: at tænde, slukke eller dæmpe lyset.